Parentcom en Toolbox slaan de handen in elkaar!

Parentcom is een toonaangevende software ontwikkelaar die zich richt op communicatie oplossingen voor het basis- en secundair onderwijs, voor de Nederlandse en Belgische markt.
Het communicatie platform van ParentCom kenmerkt zich door groot gebruiksgemak, directe publicatie naar website, app en social media in combinatie met de unieke mogelijkheden om iedere app en website in eigen huisstijl van de school te presenteren. Naast de andere branche gerelateerde koppelingen zijn we verheugd om daar nu de oplossing van Toolbox aan toe te voegen.

Over Toolbox

Toolbox is een webbased applicatie, ontwikkeld door twee enthousiaste ICT-coördinatoren, werkzaam binnen KOBA VZW. Een van de grootste inrichtende machten van Vlaanderen met 150 scholen binnen de provincie Antwerpen.
De software biedt heel wat mogelijkheden om verschillende soorten platformen met elkaar te synchroniseren: vertrekkend vanuit de administratieve software van de school naar verschillende andere systemen waaronder nu ook Parentcom bij hoort.

De module Leerlingenrekeningen is als eerste koppeling met Parentcom beschikbaar: Scholen zijn nu in staat om in bulk of individueel de facturen rechtstreeks via Parentcom aan de ouders digitaal te bezorgen. Dit zorgt voor:

  • Alle communicatie richting de ouders loopt via één platform;
  • De administratie voor scholen wordt vereenvoudigd;
  • Facturen worden sneller betaald.

Scholen kunnen de koppeling nu activeren via de contactpersonen van Toolbox en Parentcom. In de toekomst wordt verwacht dat de samenwerking verder wordt uitgebreid.