Sales Consultant België

Wil jij carrière maken bij een snelgroeiend en innovatief bedrijf met internationale ambities? Dan ben jij de Sales Consultant waar wij naar op zoek zijn!

Jouw functie als sales consultant mobiele apps en websites België

Voor onze labels Gym Apps, Zwem Apps en Basisschool Apps binnen onze snelgroeiende organisatie Concapps zijn wij op zoek naar een enthousiaste sales consultant, die ons bedrijf wilt laten groeien in België. Concapps heeft internationale ambities en wil na de Nederlandse markt ook de Belgische markt verder veroveren.

Als sales consultant ben je verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe klanten en het begeleiden en adviseren van bestaande klanten. Nieuwe klanten worden deels door jouzelf telefonisch geworven, waarna je deze klanten tijdens een bezoek op locatie informeert en overtuigd van onze oplossingen. Daarnaast bezoek je bestaande klanten om hen verder te adviseren omtrent de toepassingen van hun mobiele app, website of online marketing. Je zult zelfstandig nieuwe sales strategieën moet uitzetten en monitoren voor de Belgische markt. Je zal je bevindingen twee tot vier keer per maand rapporteren aan de sales manager en ceo. De relaties die je bezoekt zullen grotendeels actief zijn in de markten rondom onderwijs, sport en vrije tijd. Affiniteit hiermee en belangstelling hiervoor zijn dus een pre.

Gezien de omvang van de organisatie en de verwachtte groei zal je in staat worden gesteld om je bezig te houden met een breed scala aan commerciële activiteiten en krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen als een regio sales manager.

Jouw profiel

Jij bent een commerciële topper en kunt grotendeels zelfstandig opereren. Je bent ambitieus en je voelt jezelf verantwoordelijk voor het succesvol laten groeien van Concapps in België. Je krijgt een kick als je een order binnen haalt, maakt niet uit hoe groot. Daarnaast weet je dat je soms inventief en proactief moet zijn om een order of partnership binnen te halen. Ook ben je strategisch sterk en verlies je doelstelling niet uit het oog.

Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar commerciële werkervaring;
  • Ervaring met of affiniteit met nieuwe technologieën;
  • Je bent creatief, leergierig, ambitieus en een echte doorzetter;
  • Flexibele instelling om mee te werken op alle niveaus.

 

Word jij uitgedaagd door deze functie? Reageer dan op deze vacature!
Neem contact op met onze sales manager Caspar Hoekstra via: caspar.hoekstra@concapps.nl

Meer lezen over deze vacature of ons bedrijf? Klik dan hier!